Perike BEA

Salon perika Bea se više od 20 godina bavi uvozom i prodajom perika, umetaka i tupea. Naš asortiman odlikuje vrhunski kvalitet, veliki izbor frizura i boja kose. Naš salon se ponosi širokom ponudom, jer smo lideri u oblasti prodaje i distribucije perka. Dopustite nam da mi brinemo o vašoj frizuri jer su dani loših frizura stvar prošlosti.

Posebna pažnja se posvećuje medicinskom programu odnosno perikama koje su posebno dizajnirane i namenjene osobama koje imaju zdravstvenih problema, a koji uzrokuju delimično ili potpuno gubljenje kose. U težnji da ostvarimo svaku zamisao, podignemo samopouzdanje i pomognemo vam da dođete baš do proizvoda koji ste zamislili, nudimo vam poznat brend Gisela Mayer, kao i sve neophodne savete za održavanje vaših perika. Gisela Mayer je naša preporuka, jer se radi o veoma kvalitetnim perikama renomiranog nemačkog proizvođača.

Šta je dobra perika?

  • Jednostavna za stavljanje i skidanje
  • Stilizovana tako da savršeno odgovara vama
  • Udobna je
  • Izrađena je od materijala koji je prošao sve kontrole i zadovolja jasne standarde
  • Izgleda totalno prirodno

Pratimo trendove sa vama

Detalji za kosu koji vas čine posebnima su sada vrlo dostupni. Do pre par godina su se kod nas mogle kupiti samo perike, dok su turbani i marame sada dosupne i kod nas. Svake sezone nastojimo da u ponudi imamo nove modele i dodatke, kako bi vaša frizura išla u korak sa vremenom i trenovima.

Sintetičke perike i perike od prirodne kose

Za sve vaše prilike, za momente kada biste da prošetate sa dužom kosom ili pak isprobate kratku frizuru bez razmišljanja ili kajanja, perike su idealan izbor. Izrađene od prirodne ili veštačke dlake, naše perike dolaze u svim bojama, nijansama, dužinama i oblicima. Postoji pravi izbor za svaki oblik glave i lica, kao i za svaki ten.

 

Refundacija u iznosu 5200,00 uz nalog koji dobijate od izabranog lekara (sifra za periku je 221)
Nalog nije potrebno overavati u RFZO-u

0
GODINA POSLOVANJA
0
+
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
0
+
MODELA PERIKA
Specijalna ponuda
UZ SVAKU KUPLJENU PERIKU
POKLON TURBAN
Perike BEA
ZAŠTO Perike BEA

MI NUDIMO MNOGO VIŠE OD PERIKA!

· Obradovaće vas informacija da se kod nas mogu pronaći turbani i marame za sve prilike, te možete pronaći dodatak za sportske aktivnosti ili izlazak. Jednostavno se stavljaju i ne pomeraju se.

· Umeci za kosu u velikoj meri mogu promeniti vaš izgled ili sakriti neku manu kao što je gubitak kose, neisfenirana ili neoprana kosa. Određeni umeci dolaze sa kačketom za

sportske varijante ili sa naočarima za sunce. Pored ovih dodataka, možete isprobati rajf za kosu sa pletenicom, u različitim nijansama i bojama.

· Pramenovi sa klipsama dolaze u različitim bojama. Možete ih koristiti da popunite volumen vaše kose ili kao modni detalj. Možete ih sami instalirati jer su klipse vrlo jednostavne za korišćenje.

· Tupei su danas dostupni i za žene i za muškarce. Idealan su izbor za sve koji ne žele periku ali im je potrebno nešto više kose kako bi upotpunili svoj izgled. Možete ga zalepiti ili zakačiti.

· Dodaci za punđu ili rep vizuelno mogu povećati gustinu vaše kose ili promeniti dužinu kose. Ove dodatke odlikuje to da se jako brzo stave i skidaju te ih možete iskoristiti u poslednjem trenutku za osvežen izgled. U ove dodatke spadaju i pletenice kao i gumice sa pletenicama, mokrim loknama i slično.

Refundacija preko naloga RFZO – a

Kod nas je moguća refundacija preko RFZO u iznosu 5200,00. Potreban vam je nalog koji uzimate od izabranog lekara.

Robu šaljemo pouzećem! Dostava na kućnu adresu ili u bolnicu

NAŠA GALERIJA
+381 62 455-854